top of page
Untitled design(5).jpg

Esti implicat in domeniul educatiei (pentru copii sau pentru adulti)?

Sau esti pur si simplu curios cu privire la invatare in general?

Probabil te-ai  familiarizat cu relatia dintre miscare corporala si invatare. Daca nu iti este cunoscuta, este posibil sa fi descoperit deja la nivel empiric.

 

 

 

Embodied learning este o abordare bazata pe conexiunea dintre corp si minte in procesul invatarii. Cheia in invatare, fie ca este vorba despre un domeniu de studiu, un training profesional sau pur si simplu invatarea unei abilitati noi este implicarea.

Disponibilitatea de a-ti mentine atentia concentrata pe acel subiect si de a interactiona activ cu el (memoria de lucru) pana ce devine treptat parte din tine (memoria de lunga durata).

Untitled design(8).jpg
Untitled design(6).jpg
Untitled design(7).jpg

Implicarea in invatare este initiata de curiozitate        , dar apoi are nevoie de suport         pentru a nu se lasa usor distrasa si pentru a nu renunta in fata efortului.

Chiar daca descoperi lucruri noi ce te impacteaza pe moment, asta nu inseamna ca iti vor influenta viata atata timp cat nu le faci loc in modul tau de a functiona.   

Noi perspective asupra informatiei  

Embodied learning ofera o serie de tehnici prin care corpul este imersat in procesul invatarii folosind senzatiile si miscarea, avand astfel acces la:

Noi canale de a o accesa mai tarziu.

Noi modalitati de a organiza informatia

Prin intermediul programelor de training sau coaching iti poti dezvolta metode eficiente si distractive de a oferi mai departe o experienta de invatare holistica. 

Untitled design(9).jpg

Daca citim, cunoastem mai mult.

Daca observam, intelegem mai mult.

Daca aducem impreuna cunoasterea, corpul si atentia, acel lucru va face parte din noi pentru totdeauna.

bottom of page